Kundmeddelande

14.08.2019

Mikko Laakso har utnämnts till AK Roll Service Oy:s försäljningsdirektör fr.o.m. 12.8.2019.

Mikko har en stark bakgrund när det gäller utvecklings- och ledningsuppgifter inom pappersindustrins produktion och underhåll samt uppgifter inom försäljning. Tidigare har han arbetat bl.a. vid UPM:s fabrik i Tervakoski, BillerudKorsnäs och BASF:s försäljning av papperskemikalier.

Mikko Laakso kommer att ansvara för marknadsföringen och försäljningen av AK Roll Services underhållstjänster och för utvecklandet av affärsverksamheten.

Jyrki Mattila, som ansvarat för försäljningen av underhållstjänster till kunder i Finland, har beslutat att fortsätta sin karriär utanför AK Roll Service. Överföringen av arbetsuppgifterna och uppgifterna i anslutning till dem har redan genomförts.

”Tack vare sin kompetens och erfarenhet har Mika utmärkta möjligheter att ta över vår specialiserade tjänst och att aktivt utveckla vår försäljningsverksamhet. Jag tror att han kommer att bli framgångsrik i sitt nya uppdrag. Jag tackar också Jyrki för allt det arbete han har gjort för AK Roll Service och önskar allt gott i framtiden”, säger Mika Simi, verkställande direktör för AK Roll Service.